Huojuva Torni

Kirjailijat ja kuvittajat: Hanna Kökkö

”Vaikka Outi ei sanonut mitään, hän oli yhtäkkiä kaiken keskipiste. Ihan kuin hänet olisi repäisty näkyviin harmaasta tapetista…”

Manu ja Helmi tutustuvat kahteen uuteen koulutoveriinsa – komeaan ja omahyväiseen Toniin sekä hiljaiseen ja syrjään vetäytyvään Outiin. Kun näiden kahden välillä leimahtaa, on koko koulu ihmeissään.

Varomattomat sanat ja väärät syytökset johtavat dramaattisiin tapahtumiin Aulangon näkötornilla. Manua ja Helmiä kiusaa myös tyhjien postikorttien arvoitus, jonka ratkaisemiseen tarvitaan taas heidän geokätköilytaitojaan.

Huojuva torni on kahdeksas osa suositussa nuortenkirjasarjassa, joka yhdistelee vauhdikkaasti geokätköilyä, jännitystä ja yläkoululaisten arkea iloineen ja huolineen.

Hanna Kökkö on Hämeenlinnan Iittalassa asuva yläkoulun kieltenopettaja ja nuortenkirjailija. Hän on julkaissut aiemmin Hanna Toivaisen nimellä Suvituuli-nuortenkirjasarjan. Vapaa-ajallaan hän harrastaa itsekin geokätköilyä.

ISBN: 978-952-341-147-0 Julkaisuaika: 10/2018Kansi: Tanja Mitchell Kirjastoluokka: N 84.2 / Sivut: 150 s. / Mitat: 21 × 14 cm / Sidos: sid. Osastot: , ,

Hinta: 19,90 26,00