Vaara

Kirjailijat ja kuvittajat: Hanna Kökkö

Seiskaluokan aloittanut Manu pääsee viettämään syyslomaa isänsä luokse pohjoisen vaaramaisemiin. Isän tapaaminen pitkän ajan jälkeen jännittää Manua, mutta onneksi paras ystävä Helmi on tulossa mukaan.

Perillä Manu huomaa pelkonsa turhaksi. Luvassa on mukava viikko isän ja Helmin seurassa geokätköilyyn ja valokuvaukseen keskittyen. Se saa kuitenkin uuden sisällön, kun lähistöltä löytyy asumattomaksi väitetty talo.

Miksi isän koira Tolstoi raapii talon ovea niin kovasti? Ja miksi eteisen naulakossa on vaatteita? Talon salaisuus ja kätköjen etsiminen johdattavat nuoret tutustumaan erään pienen tytön elämään – lähemmin ja kipeämmin kuin he osaavat arvatakaan.

Vaara jatkaa jännittävän Kätkön aloittamaa nuortenkirjasarjaa, jonka päähenkilöitä ovat 13-vuotiaat geokätköilyä harrastavat ystävykset Manu ja Helmi.

”Manu oli korviaan myöten ihastunut Helmiin. Ihme kyllä, Helmikin tuntui viihtyvän hänen seurassaan. Sitä oli vaikea tajuta.”

Kuunneltavissa myös äänikirjana useissa eri äänikirjapalveluissa, lukijana Toni Kamula.

ISBN: 978-951-883-537-3 Julkaisuaika: 10/2013Kansi: Tanja Mitchell Kirjastoluokka: N 84.2 / Sivut: n. 160 s. / Mitat: 21 × 14 cm / Sidos: sid. Osastot: , ,

Hinta: 19,90 25,00