Kaikki mitä olet tiennyt dinosauruksista on pötyä!

Kirjailijat ja kuvittajat: Nick Crumpton, Gavin Scottin

Luuletko jo tietäväsi kaiken dinoista – kuten sen, että ne olivat suomupintaisia ja julmia eivätkä kovin älykkäitä? On tullut aika paljastaa, että käsityksesi ovat pötyä!

Uusia fossiililöytöjä tehdään nyt kiivaam­massa tahdissa kuin milloinkaan aiemmin. Vaikka kahdensadan viime vuoden aikana on löydetty yli tuhat erilaista dinosaurusla­jia, maapallon uumenissa piilee yhä satoja­tuhansia dinosaurusten fossiileja.

Koululaisen mahtava tietopaketti kokoaa uusimman tutkimustiedon, joka mullis­taa monet käsityksemme dinosauruksista. Jokainen fossiililöytö on kuin kurkistus­luukku menneisyyteen ja voi paljastaa jo­tain uutta siitä, miten dinosaurukset liik­kuivat, minkä värisiä ne olivat ja miten ne huolehtivat poikasistaan.

Lähde kiehtovalle tutkimusretkelle dino­saurusten aikaan. Paleontologina oleminen ei ole ikinä ollut yhtä jännittävää!

Eläintieteen tohtori Nick Crumpton on työskennellyt Lontoon luonnonhistorialli­sessa museossa, tehnyt toimittajan ja tut­kijan töitä BBC:lle sekä julkaissut useita luontoa ja eläimiä käsitteleviä tietokirjoja lapsille. Vetävää tekstiä täydentää Gavin Scottin mielikuvitusta kutkuttava kuvitus.

Suomennos: Terhi Leskinen ISBN: 978-952-341-580-5 Julkaisuaika: 08/2021Ikäsuositus: 6+ Kirjastoluokka: L 50 / Sivut: 64 s. / Mitat: 25 × 27,5 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 22,90 29,00

Ei saatavilla verkkokaupasta