Minne kuljit maailmassa

Kirjailijat ja kuvittajat: Johanna Savolainen

Mysteeriromaani tytöstä, joka katosi jälkiä jättämättä

Abiturientti Maria Laine katosi Kotkan keskustasta maaliskuussa 2004. Tytöstä löytyi jälkikäteen ainoastaan satama-altaan reunalle viskattu käsilaukku, jossa oli runonpätkä. Lähtikö Maria vapaaehtoisesti vai veikö hänet tuntematon hyökkääjä tai meri?

Koripalloa harrastaneen Marian katoaminen pintautuu seitsemän vuotta myöhemmin, kun hänen ystävänsä ja vanhat joukkuetoverinsa kokoontuvat tupaantuliaisiin, joissa tapahtuu onnettomuus ja yksi vieraista kuolee. Rikosylikonstaapeli Veikko Niskanen kutsutaan paikalle, kun tupaantuliaisten emäntä ja Marian entinen joukkuekaveri Linda Westö väittää tietävänsä, mitä Marialle tapahtui ja mihin hänet on haudattu.

Liittyvätkö tupareiden tuhoisa onnettomuus ja siinä kuollut mies Marian katoamiseen? Mitä seitsemän vuotta sitten jäi huomaamatta? Ovatko Marian joukkue- ja lukiotoverit todella niin viattomia kuin väittävät? Kaikkea tätä pohtivat poliisin lisäksi myös parhaat ystävät Elli, Saana ja Noora, jotka palaavat kotikaupunkiinsa Kotkaan selvittääkseen vihdoin, mitä heidän kadonneelle joukkuekaverilleen todella tapahtui.

ISBN: 978-952-341-719-9 Julkaisuaika: 15.10.2022Kansi: Samppa Ranta Kirjastoluokka: 84.2 / Sivut: 370 s. / Mitat: 14 × 21 cm / Sidos: sid. Osasto: Avainsana tuotteelle

Hinta: 27,90 36,00