Parhain sä oot

Kirjailijat ja kuvittajat: Pirkko Arhippa

Elisa Hallman on palaamassa myöhäisestä työvuorosta Naantalin rannan ravintolasta. Hän ei pidä kiirettä. Elisa tietää, että 14-vuotias Sanna-tytär on omatoiminen ja pärjää yksin.

Aamulla iäkäs koiranulkoiluttaja löytää Elisan pensaikosta. Vaaleat hiukset ovat veren tahrimat, pää on murskattu kivellä. Komisario Varpu Ahava ja hänen työtoverinsa Tiia Vuoristo saavat selvitettäväkseen raa’an surman.

Elisa Hallman oli ollut pätevä ja pidetty työssään tarjoilijana, mutta hänen yksityiselämänsä ei vaikuta yhtä säröttömältä. Sosiaalityöntekijä on huolehtinut tyttärestä, joka on joutunut kypsymään liian varhain. Ex-appivanhemmat eivät salaa antipatioitaan Elisaa kohtaan.

Mutta riittäisikö katkeruus motiiviksi murhaan? Millaisia suhteita ja ristiriitoja särkyneen perheen varjoihin kätkeytyykään?

Pirkko Arhippa on tehnyt kotimaisessa jännityskirjallisuudessa ainutlaatuisen uran. Hänen dekkareitaan on julkaistu jo kuudella vuosikymmenellä 60-luvulta alkaen. Sä parhain oot on Arhipan 36. rikosromaani. Pirkko Arhippa asuu Naantalissa.

 

ISBN: 978-951-883-633-2 Julkaisuaika: 10/2014Kansi: Nina Heinonen Kirjastoluokka: 84.2 / Sivut: 200 s. / Mitat: 20,5 × 13,5 cm / Sidos: sid. Osasto: Avainsana tuotteelle

Hinta: 27,90 36,00