Polku pimeään

Kirjailijat ja kuvittajat: Pirkko Arhippa

Sara Harjula on nuori kaunis nainen, jolla on aikamoinen maine. Kaksi suuryrityksen toimitusjohtajaa on suistunut palliltaan hänen takiaan, kolme avioliittoa on hajonnut. Sittemmin hän on vetäytynyt julkisuudesta.

Nyt Sara aikoo kirjoittaa kirjan. Hän kertoo kirjahankkeestaan Sysmän Kirjakaupan dekkaritilaisuudessa – paikkakunnalla, jolla vietti pikkutyttönä kesälomia. Sara on ottanut yhteyttä asianajaja Pauliina Kivikoskeen kirjan aiheen arkaluontoisuuden vuoksi. Tällä kertaa kyse ei ole seksiskandaalista, vaan 17 vuoden takaisesta tapauksesta. Saran lapsuudenystävä Milla katosi metsäpolulta, ja Saralla on asiasta uutta valaisevaa tietoa. Mutta hän tietää, miten vaarallista sen kertominen voi olla.

Yleisön joukossa on sattumalta myös Pauliinan vanha tuttu, rikoskomisario Jyri Jokisalo. Viikonloppuloma muuttuu työtehtäväksi, kun Sara löydetään mökistään kuolleeksi tukehtuneena. Vaikka monet pitivät Sarasta, jollakulla saattoi olla riittävästi hampaankolossa häntä vastaan, jopa tappaakseen…

Tutkijoilla on selvitettävänään kaksi surmaa, jotka tuntuvat liittyvän toisiinsa. Mutta miten? Voiko niiden tekijä olla yksi ja sama henkilö?

 

ISBN: 978-951-883-277-8 Julkaisuaika: 08/2011Graafinen suunnittelu: Kansi: Nina Heinonen Kirjastoluokka: 84.2 / Sivut: 200 s. / Mitat: 20,5 × 13,5 cm / Sidos: sid. Osasto: Avainsana tuotteelle

Hinta: 27,90 35,00