Zeta: Kaikki pelissä!

Kirjailijat ja kuvittajat: Heli Koskinen, Mari Luoma

Zeta-sarja huipentuu mittelöön, jossa pelifirma Levelin tulevaisuus on vaakalaudalla.

Tätä Zeta on odottanut: viimein julkaistaan peli, jota hän ja hänen ystävänsä ovat kehittä­neet koko syksyn! Jännittävä hetki saa ikävän käänteen, kun Levelin toimistoon murtau­dutaan. Konna jättää jälkeensä viestin, jossa uhkaa tuhota uuden pelin, jos se julkaistaan. Miksi uhkailija ei jätä heitä rauhaan?

Kadut täyttyvät pelaajista, joiden nenällä keikkuvat uudenlaiset vr-lasit. Lisätty todel­lisuus muuttaa koko maailman pelikentäksi. Zeta kiinnittää huomiota uuteen huippupelaa­jaan. Miten salaperäinen MustaSoturi on ehti­nyt kerryttää niin paljon pisteitä?

Samaan aikaan Levelin arkkivihollinen DIO Games julkaisee oman pelinsä. Netti täyttyy pelin kehuista, ja myyntiluvuissa DIO Games kipuaa yhä kauemmas Levelistä. Zeta kaverei­neen on jo huolissaan: entä jos pahin toteutuu ja Level menettää tässä kisassa kaiken?

Vauhdikkaan sarjan kolmannessa osassa Zeta huomaa, että pelisuunnittelijana hänen on opittava kestämään arvostelua. Ensimmäi­nen osa Zeta: Uskallatko pelata? sai vuonna 2023 Lastenkirjainstituutin myöntämän Punni-kunniamaininnan. Mustavalkoinen ku­vitus.

Heli Koskinen on Kirkkonummella asuva kir­jailija. Hän on työskennellyt lasten ja nuorten kirjastonhoitajana sekä opiskellut tietojenkä­sittelyä. Häntä kiinnostaa, miten pelimaailma samaan aikaan koukuttaa, on yhteisöllinen ja parhaimmassa tapauksessa luovuuden lähde.

Mari Luoma on kuvittaja ja sarjakuvatekijä, jonka mielipuuhaa on hahmojen ja tarinoiden suunnittelu. Hän on tehnyt myös peligrafiikkaa ja pelaa itse koukuttavan hyviä mobiilipelejä.

ISBN: 978-952-404-042-6 Julkaisuaika: 10/2024Ikäsuositus: 9-13 Kirjastoluokka: L 84.2 / Sivut: n. 140 s. / Mitat: 14,5 × 21 cm / Sidos: sid. Osastot: , , ,

Hinta: 19,90 27,50

Kirja ilmestyy 15.10.2024