Zeta: Paras peli voittakoon!

Kirjailijat ja kuvittajat: Heli Koskinen, Mari Luoma

Vauhdikas romaani pelimaailman kiemuroista ja ystävyydestä

Zetan elämä ei voisi olla jännittävämpää: Hän on juuri paljastanut peliriippuvaisten toipumiskeskuksen Pedon häijyt suunnitelmat. Hänellä on uusia ystäviä. Ja hänet on kutsuttu Leveliin kehittämään uutta peliä, mikä olisi aivan mahtavaa, sillä Level on tehnyt myös Warriors of Molehillin, hänen lempipelinsä.

Mutta kun Zeta, Ramses ja Jasse pääsevät Leveliin, heitä vastassa onkin kilpailu pelinkehityksen herruudesta. Vaikka Zeta on pelannut koko elämänsä, uusien peli-ideoiden keksiminen on yllättävän vaikeaa. Lisäksi Zetasta tuntuu, että joku on häntä aina askeleen edellä.

Suunnittelukisan edetessä Zeta kyseenalaistaa omat taitonsa. Lopulta hän joutuu vaikean valinnan eteen: kumpi on tärkeämpää, uskollisuus ystäviä kohtaan vai omien unelmien täyttäminen?

Zeta: Paras peli voittakoon! sukeltaa pelien kulisseihin ja kertoo siitä, miten kaikkien rakastamat suosikkipelit voivat saada alkunsa. Mustavalkoinen kuvitus.

Heli Koskinen on Vantaalla asuva kirjailija. Hän on työskennellyt lasten ja nuorten kirjastonhoitajana sekä opiskellut tietojenkäsittelyä. Häntä kiinnostaa, miten pelimaailma samaan aikaan koukuttaa, on yhteisöllinen ja parhaimmassa tapauksessa luovuuden lähde. Hänen suosikkipelejään ovat erilaiset pakopelit ja muut yhteistyöpelit.

Mari Luoma on kuvittaja ja sarjakuvantekijä, jonka mielipuuhaa on hahmojen ja tarinoiden suunnittelu. Hän on tehnyt myös peligrafiikkaa ja pelaa itse koukuttavan hyviä mobiilipelejä.

ISBN: 978-952-341-881-3 Julkaisuaika: 10/2023Kansi: Samppa RantaIkäsuositus: 9-13 Kirjastoluokka: L 84.2 / Sivut: n. 160 s. / Mitat: 14,5 × 21 cm / Sidos: sid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 19,90 27,00