Elsa ja Lauri temppuilevat

Kirjailijat ja kuvittajat: Kerttu Rahikka, Nadja Sarell

Tänään touhutaan – on Elsan ja Laurin odottama Temppulauantai!

Suuressa urheiluhallissa riittää tekemistä koko perheelle. Elsa ja Lauri valloittavat jännittävän viidakkoradan, jossa täytyy tasapainoilla kro­kotiilin selässä, hyppiä kiveltä kivelle virtaa­van joen yli ja loikata rohkeutta vaativa liaani­hyppy. Ja tietysti varoa herättämästä nukkuvaa jaguaaria!

Elsa harjoittelee kärrynpyöriä. Lauri taas esit­telee kiipeilytaitojaan jättimäisessä hämähäkin­verkossa. He tapaavat myös päiväkodista tutun Saran, ja yhdessä lapset ottavat maalikisan.

Tarinaa täydentävässä tieto-osuudessa in­nostetaan helposti toteutettavaan ja kaikille sopivaan arkiliikuntaan. Mikä olisikaan pa­rempaa koko perheen ajanvietettä kuin yh­dessä liikkuminen!

Kerttu Rahikka touhusi paljon jo lapsena. Hän tanssi ja harrasti taitoluistelua, mutta piti myös kaikenlaisesta temppuilusta. Erityisesti kärryn­pyörien tekeminen ja hulahulavanteella taiteilu olivat Kertun mielestä hupaisaa puuhaa.

Nadja Sarell ojenteli nilkkojaan jo vauvana. Äiti laittoi hänet satubalettiin 3-vuotiaana, eikä tanssiminen ole sen jälkeen tauonnut. Nadja on ohjannut vuosien varrella perheliikuntaa, lastentanssia ja aikuisten jumppaa. Liikkumi­nen on hänen mielestään parasta terapiaa.

ISBN: 978-952-404-059-4 Julkaisuaika: 08/2024Ikäsuositus: 3-6 Kirjastoluokka: L 85.22 / Sivut: 32 s. / Mitat: 21,5 × 26,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , , ,

Hinta: 19,90 27,00

Kirja ilmestyy 15.8.2024