Etsivä Vertti ja kuninkaan kruunu

Kirjailijat ja kuvittajat: Kari Evinsalo

Vertti, Lissu ja Korppi osuvat valokuvausleirillä epäilyttävien tapahtumien silminnäkijöiksi ja pääsevät kuninkaallisen varkauden jäljille.

Etsiväkolmikko kasvaa nelikoksi, kun Vertti, Lissu ja Korppi matkaavat pohjoiseen Hailuodon saarelle ja mukaan lähtee myös Korpin Luka-serkku. Korppi suhtautuu leiriin nihkeästi mutta innostuu huomatessaan, että valokuvaaminen on näppärä keino kalastella tietoa. Mestariagentti onnistuukin hankkimaan vinkin, jonka ansiosta etsivät päätyvät todistamaan salamyhkäistä öistä rantautumista.

Lissu arvelee, että liikkeellä on salakuljetusrinki, mutta Korpilla on mielessään villimpi ajatus. Voisivatko öiset tapahtumat todella liittyä Tukholman kuninkaanlinnan aarteistosta kadonneeseen kruunuun? Luka todistaa olevansa täysverinen salapoliisi toisten joukossa, kun etsivät etenevät johtolanka kerrallaan lähemmäs rikosjutun ratkaisua.

Alakoululaisia viihdyttävän dekkarisarjan yhdeksäs osa on täynnä huumoria ja kutkuttavia käänteitä.

ISBN: 978-952-341-534-8 Julkaisuaika: 04/2021Kansi: Martti Sirola Kirjastoluokka: L 84.2 / Sivut: n. 120 s. / Mitat: 21 × 14 cm / Sidos: sid. Osastot: , ,

Hinta: 19,90 25,00