Etsivä Vertti ja varastettu veistos

Kirjailijat ja kuvittajat: Kari Evinsalo

Vertin naapurista on yön aikana varastettu arvokas pronssiveistos. Poliisitutkimukset houkuttelevat rikospaikalle uteliaita, heidän joukossaan on myös Vertti.

Kun kotona paljastuu, että suvussa on ollut oikea etsivä, on Vertin uravalinta sillä sinetöity! Isoisä Albert Vatajan vanha tutkimuslaukku löytyy vintiltä, ja Vertti ryhtyy parhaan kaverinsa Korpin kanssa nuuskimaan tapausta. Korppi saa kuitenkin flunssan, ja Vertti pyytää naapurin Lissua sijaistavaksi tutkimusapulaiseksi. Tutkimukset jatkuvat etsiväkolmikkona, vaikka Korppi ei olekaan aivan vakuuttunut naisvahvistuksen tarpeellisuudesta.

Jutun jäljet johtavat läheiselle kalasavustamolle. Kun etsivämme lähtevät tutkimaan paikkaa tarkemmin, he eivät arvaa päätyvänsä elämänsä merimatkalle…

Kari Evinsalon etsiväseikkailu on mehukas sekoitus huumoria, vauhtia ja kiperiä tilanteita ala-asteikäisen lukijan makuun.

Kuunneltavissa myös äänikirjana useissa eri äänikirjapalveluissa, lukijana Toni Kamula.

 

ISBN: 978-951-883-485-7 Julkaisuaika: 02/2015Graafinen suunnittelu: Kansi: Martti Sirola Kirjastoluokka: L 84.22 / Sivut: n. 86 s. / Mitat: 21,5 × 15,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , ,

Hinta: 19,90 23,00