Pelitalo

Kirjailijat ja kuvittajat: Tuula T. Matintupa

Ylikonstaapeli Alina Männyn entinen miesystävä on palannut Seinäjoelle. Antti Kallio on palkattu konsultiksi paikalliseen tietokonepeliyritykseen Pelitaloon. Kun miehen auto varastetaan, hänellä tulee asiaa poliisille. Jälleennäkeminen ei ole Alinalle mieluinen.

Pelitalossa työskentelee joukko parikymppisiä nuoria, jotka tuntuvat viihtyvän yrityksen avokonttorissa myös vapaa-aikanaan. Pelitalon menestystuote on tietokonepeli Kiss the Frog. Yrityksen myynnistä Taiwaniin kiertää huhuja, mikä vaivaa monen mieltä.

Pian Antti Kallio huumataan Pelitalon toimitiloissa. Toden teolla Alina Männyn johtamat murhatutkimukset käynnistyvät, kun yrityksen toimitusjohtaja Mikael Schneider löytyy ammuttuna kotoaan.

Kuka hiippailee Schneidereiden puutarhassa? Miksi vaikuttaa siltä kuin Pelitalossa työskentelevät nuoret suojelisivat toisiaan? Alinalla on edessään sekava vyyhti johtolankoja.

Tuula T. Matintupa on Ylöjärvellä asuva, eläkkeellä oleva luokanopettaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut nuortenkirjoja, fantasiaa sekä jännitysromaaneja, mm. Aleksanteri Piippo -sarjan. Pelitalo on kolmas romaani sarjassa, jonka päähenkilö on komisario Alina Mänty.

 

ISBN: 978-951-883-634-9 Julkaisuaika: 10/2014Kansi: Kari Puikkonen Kirjastoluokka: 84.2 / Sivut: 200 s. / Mitat: 20,5 × 13,5 cm / Sidos: sid. Osasto: Avainsana tuotteelle

Hinta: 27,90 36,00