Pimeyden kääntöpuoli

Kirjailijat ja kuvittajat: Tuula T. Matintupa

Joskus, edellisessä elämässä, hän oli kammonnut pimeää ja rakastanut valoa. Mutta nyt kaikki oli toisinpäin. Valkenevat kesäyöt puistattivat häntä. Pimeys oli hänen ainoa ystävänsä. Hän kaipasi sen mustaa samettista pehmeyttä, joka kietoutui hänen ympärilleen kuin lohduttava viitta. Se sulki kaiken sisäänsä. Se oli tiivis kuin kohtu ja laaja kuin koko maailma.

Kirjailija Helena Väkerö löytää miehensä kätköistä kirjeen, joka on osoitettu hänelle. Kirje on tullut kaukaa. Käynnistyy sarja outoja tapahtumia. Antero Väkerö joutuu ilkivallantekojen kohteeksi, ja Helenan rakastama puutarha tuhotaan. Sitten kaikki kärjistyy kohtalokkaaseen automatkaan…

Tuula T. Matintupa luo neljännessä Pohjanmaalle sijoittuvassa Alina Mänty -dekkarissaan vahvatunnelmaisen sukutarinan, jonka pauloihin lukija jää.

Tuula T. Matintupa (s. 1950) on eläkkeellä oleva luokanopettaja. Hän on syntynyt Etelä-Pohjanmaalla, mutta asuu nykyisin Ylöjärvellä. Matintuvan kirjalliseen tuotantoon kuuluu jännitysromaanien ohella nuortenkirjoja ja fantasiaa.

”Matintupa löytää uusia näkökulmia luovuuden ja hulluuden välille.” – Keskisuomalainen dekkarista Syntymään tuomittu (2012)

 

ISBN: 978-951-883-714-8 Julkaisuaika: 10/2015Kansi: Kari Puikkonen Kirjastoluokka: 84.2 / Sivut: n. 250 s. / Mitat: 21 × 14 cm / Sidos: sid. Osasto: Avainsana tuotteelle

Hinta: 27,90 36,00